3.12.2009

Speksausta: Videoapua rata-auton säätöön

Sisäkausi on parhaimmillaan käynnissä ja FTT-sarjan alku lähestyy. Nyt on oikea aika hakea hyvä setuppi autoon ja hieroa ne pari viimeistä kymppää irti läpistä. RedRC on tehnyt kaksi hienoa videosarjaa, missä alan ammattilaiset neuvovat seikkaperäisesti autojen rakentamisesta ja säätämisestä.

Alunperin nämä videot ilmestyivät RedRC.net:issä pikkuhiljaa, mutta molemmat sarjat ovat nyt julkaistu kokonaisuudessaan. Keräsin videot näppärään playlistiin, josta voi valitun sarjan katsoa vaikka kaikki putkeen. Asiaa tulee kyllä välillä niin paljon, että pitää hetkeksi pysähtyä sulattelemaan.

Red RC: Pro Tips with Jilles Groskamp

Red RC: Pro Tips with Michael Salven


1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Moikka!
Kyselit RC10 forumilla stanu keskutselujen perään. Samaa mieltä, nuoremmat kuskit eivät välttämättä osallistu keskusteluun joten hieman vähäistä. Itse innostunut luokasta Alue 8 kisojen osalta ainakin. FTT sarjaa en välttämättä aja. Kunhan forumin bannit vihdoin loppuvat 3. tammikuuta niin tuonne voi jotain kirjoitella omista kokemuksista. Sitä ennen voit ehkä tsekata snrt.nettisivu.org kotisvuni, jonne lisää materiaalia kun ehdin.
terv.Mika R, Espoo

Lähetä kommentti