4.4.2011

Kisaraportti: Winter Jumps 2010-2011 #5 - Jyväskylä

RC10.fi:lle kirjoitettu raportti

Vaikka kyseessä oli kotikisa, niin ei paljon ehtinyt treenaamaan muilta kiireiltä. Perjantaina kun sitten työpäivän jälkeen kerkesin radalle, niin toisen akun alussa levis servo. Ostin sitten HF:n pakista uuden nopeamman Savöxin ja se osoittautuikin liian rajuksi peliksi Tekinin Becille, eli vastarin valot vilkku ja ohjaus pätki.
Sain Miikalta ison konkan lainaan ja kolvasin siihen liittimen kiinni, jonka laitoin sitten vastariin. No se poisti ongelman lähes kokonaan, mutta ko. viritelmä ei ollut kisakelpoinen ratkaisu. Onneksi tällä viritelmällä sain treenattua suunnilleen akun verran, että sai vähän ees kokeiltua rataa.
Ajoin illalla meidän sisäradalle hakeen johdon päässä olevan isomman Spektrumin konkan, joka sattumalta oli pakissa. Se poisti pätkimisen täysin. (Iso kiitos 6 euron panostukselle aikanaan)

Kisaan olin tavoitteeksi asettanut top5 sijoituksen. A-finaalipaikka irtosi kahden alkuerän jälkeen, joissa olin molemmissa kierroksen toinen, muiden kerätessä vielä vauhtia.
Kolmannen AE-kierroksen keskeytin pallokupin irrottua hölmöillessä etutuplalla.
Neljäs AE meni taas paremmin ja toi luottoa ajoon. Tosin muiden kasvanut vauhti tiputti minut toisesta lähtöruudusta neljänteen ruutuun finaaleissa.
Ekan finaalin alussa tuli autoa konttiin ja jäin about joukon viimeiseksi. Aina kun sain vähän porukkaa kiinni, niin itse kämmäilin tai oli jotain todella huonoa mäihää. Olin lopulta ko. finaalissa 7.
Toisessa finaalissa Pete lähti taas karkuun, itse ajelin omalla paikallani hetken, kunnes edessä kohellettiin jotain ja pääsin puikkaamaan toiseksi. Loppuerästä muut otti vähän kiinni, mutta sain pidettyä paikkani.
Kolmannessa finaalissa mentiin taas kohtuu nätisti jonossa. Pete meni menojaan, Karri kurvaili perässä ja mä ajelin kohtuu yksin kolmantena.
Lopputuloksiin tuli siis sijoitukset 2+3, mikä oikeutti kolmossijaan. Tavoite täyttyi ja sarjatilanteessakin on vielä mielenkiintoa.

Plussat:
+ Pienellä talkooporukalla hienosti suoritettu kisajärjestely
+ Ajoalusta eri, kun matto (Touringkrossi tulee jo korvista ulos tässä vaiheessa talvea)
+ Auto toimi hyvin kisapäivänä
+ Tila / Sijainti
+ Osallistujamäärät
+ Peten tuplavoitto (Ihme sälli...)
+ Jälkipelit
+ Uusia kauppiaita myymässä mielenkiintoisia tuotteita
+ Räsäsen ylläriarpajaiset (Miksei näitä oo joka kisassa? Muutkin kauppiaat arvontoihin mukaan!)

Miinukset:
- Ois saanu olla enemmänkin vierailevia katsojia (tosin ei niille ollut oikein tilaakaan)
- Jokunen kärkinimi loisti poissaolollaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti