10.6.2009

Kisaraportti: Winter Jumps 2008-2009 #4 - Nokia

Winter Jumps sarjan viimeinen osakilpailu ajettiin 28.3.2009 Nokian kumitehtaan tiloihin rakennetulla radalla. Osallistuin nelivetoihin Kyoshollani...

Alla rc10:lle kirjoittama lyhyt ja ytimekäs raportti:
Hyvät kisat!

Rata oli kyllä kauden teknisin. Auto toimi onneksi kohtuu hyvin koko päivän ja mitään ei tarvinnut säätää.
Muuten Lazer pysyi kuosissa, paitsi kaksi C-palaa hajosi. Onneksi ne ei aiheuttanut keskeytyksiä, mutta vaikutti ajoittain ohjaukseen jumittamisella.

M4-10:ssä alkuerissä sai ajella omaan tahtiin, ku isot pojat paineli karkuun. B-finaalissa kakkoslähtöruutu Hoken takana osoittautui ihan oikeaksi erän tasoon verrattuna:
finaalit meni sijoituksilla 2-3-2. Palkintona suorituksista tuli KIPPO kotiin vietäväksi! Kyllä nyt kelpaa laatikoittaa nelkku odottamaan ulkoratojen kuivumisia. :)

M2-10 B3-Finaali

Kisa oli siis viimeinen WJ:n kisa ja laskeskelin tulokset, kun muut eivät näyttäneet kiirehtivän asian kanssa. Sijoituin 186 pisteellä seitsemänneksi sarjassa. Olin ainoa M4-10 sarjan kuski, joka ajoi kaikki osakilpailut, jolla sinänsä ei ole merkitystä, kun vain kolme parasta laskettiin lopputuloksiin.

Kausi alkoi sekavissa tunnelmissa Jyväskylässä pohjalevyn hajottua harjoituksissa ja muutenkin ekan kisan tärinöissä. Viimeisessä kisassa taas kilvan ajo oli jopa välillä hanskassa ja tulostakin tuli hieman. Ero kärkeen oli vielä suuri, mutta keskikasti oltiin saavutettu. Tästä oli hyvä jatkaa kohti kesäkautta.