10.6.2009

Kisaraportti: Winter Jumps 2008-2009 #3 - Lippulaiva

Kolmas Winter Jumps-osakilpailu ajettiin Espoon Lippulaivassa 10.1.2009, johon pääkaupunkiseudun harrastajat olivat luoneet Hobbylinnan avustuksella mainiot puitteet.


Kisan jälkeen kirjoitettu raportti näytti tältä:
Kiitos kisoista, olivat kyllä todelliset karkelot!

Harjoitusten omavalintaiset vuorot olivat ihan hyvä ja toimiva idea.

Radan tekninen luonne tuotti alussa vähän ongelmia tälleen aloittelijalle. Saldona step-downin ohi hyppäämisestä oli takahubin, iskarin liukuputken ja kolmen tukivarren hajoaminen pitkin päivää.

Tavoitteeksi oli M4-10:ssä asetettu B-finaali, mutta siihen ei nyt päästy erinäisten hölmöilyjen takia. C-finaalissa sitten 2. ja 3. sija olivat hyviä sijoituksia, joihin olen tyytyväinen.

Havaintoja:
1. Lähes sliksit Hole Shotit marinoituna kaksi kertaa erien välissä tarjosi autooni tappavan pidon noin 3,5 minuutiksi. Sen jälkeen auto alkoi puskemaan mutkissa ja sutimaan hyppyihin lähdössä.

2. Autoa oli säädetty Jyväskylässä matolla ja kisaa edeltävänä iltana tehtiin iskariremontti. Autoa ei tarvinnut säätää koko päivänä, oli mielestäni tarpeeksi hyvässä setupissa.

3. Lipolla ajelu on kisaamista helpommillaan. Kaksi kappaletta lipoja ja laturi riittää vetämään reenit ja kisat vaivattomasti ja varmasti.

4. Vaikka radalla oli täysi määrä kuskeja finaalissa (10-11 kpl), niin siellä seassa sai silti ajaa kohtuu puhdasta ajoa. Kuitenkin kierroksella ohitettavien pitäisi antaa selkeemmin tilaa ja kun heidät on ohitettu, niin ei tule kontissa kiinni seuraavalle obstaakkelille. Tietty tällä tasolla on vaikea edes pitää auto radalla, mutta kaasua voi vähän höllätä, kun toinen auto on lähellä.

+Rata
+Puitteet
+Tulospalvelu
+Kuskien määrä

-Omat tavoitteet

A-finaaleja koitin kuvata videolle ja ne tulee nettiin sitten kun jaksaa editoida.
Lopputulokset
Kierrosaikoja

Kuvia:
Minun kuvat
Arttu Kauranteen kuvat
Mikko Meriluodon kuvat

Videota:
M4-10 A3-finaali
M4-10 B2-finaali
M4-10 C2-finaali
Yllä olevat videot playlistinä.

Kisan heikko loppusijoitus tiputti minut sarjan kokonaistilanteessa kuudennelle sijalle "isojen poikien" saadessa tuloksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti